Workshop “verse pasta maken”

Workshop “verse pasta maken”

Workshop (biologische) verse pasta maken”

Na het volgen van deze workshop kunt u zelf heel eenvoudig van bloem, ei en zout, een overh”eerlijke” pasta maken. Tijdens deze workshop maken wij gebruik van een pastamachine.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Ontvangst met koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van verse pasta, we nemen de tijd om het deeg goed te kneden, na het kneden moet het deeg rusten (Dit is nodig om de gluten die voor de elasticiteit van het deeg zorgen tot rust te laten komen). Tijdens het rusten van het deeg serveren wij antipasti. Vervolgens gaan we aan de slag om het deeg te verwerken tot “tagliatelle” (brede slierten pasta) en “ravioli” (gevulde pasta).

 Aan tafel..

Tijd om aan tafel te gaan en te genieten van uw zelfgemaakte Ravioli. De tagliatelle krijgt u mee naar huis zodat u thuis de show steelt door uw zelf gemaakte pasta aan het thuisfront te serveren. Pas op! Ze willen straks niet anders meer…..

Wat kost deze workshop met biologische producten?

€ 29,95 inclusief btw en inclusief water, koffie en thee.

Tijdsduur van de workshop

Aanvang 13:00 tot ca. 16:00 uur of 18:00 tot ca. 21:00 uur. Indien u wensen heeft voor een andere dag of tijd, neem dan contact op dit is namelijk bespreekbaar.

Hebt u andere wensen?

Geef dit dan aan, wij kunnen dan beoordelen of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wilt u niet alleen vers pasta maken, maar een 3-gangen diner? Dit valt ook onder de mogelijkheden bij Pasta con Sugo.

Pasta con Sugo komt ook bij u thuis. Binnen een straal van 20 km wordt u geen reiskosten in rekening gebracht. Voor deze service is wel een vereiste van minimaal 6 deelnemers. Toch niet zoveel aanmeldingen? Vraag dan naar de kosten voor deze service.

Leuk! Ik wil mij inschrijven maar hoe doe ik dat?

Heel makkelijk, neem contact op en geef aan met hoeveel personen u wenst te komen en wanneer. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten of dit tot de mogelijkheid behoort. Wij houden een minimum aan van 4 deelnemers. In onze speciaal ingerichte ruimte, in huiselijke omgeving, kunnen wij de workshop houden voor maximaal 6 personen. U ontvangt een bevestiging van uw reservering.

Heeft u een allergie, of bent u vegetariër? Geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Pasta con Sugo behoudt zich het recht om de geplande datum aan te passen. U krijgt minstens 1 week van te voren bericht met alternatieve data. In dit geval mag u ook, indien gewenst, kosteloos annuleren.

Annuleren: Afmeldingen binnen 1 week brengen wij volledig in rekening.

Betalen: U ontvangt na reservering van de workshop per e-mail een factuur, deze dient 7 dagen voorafgaande van de workshop betaald te zijn. Indien u tijdens de workshop één of meerdere glazen wijn nuttigt, dan kunt u kiezen voor direct betalen of een aanvullende factuur.

De workshop wordt gehouden aan de Lange Meentweg 3 – 3652 LA Woerdense Verlaat, parkeren kan voor de deur.

 

Volg ook onze facebookpagina

https://www.facebook.com/PastaconSugo/?ref=aymt_homepage_panel

 

Recepten

RAUWE WITLOF MET ANSJOVIS

RAUWE WITLOF MET ANSJOVIS

WITLOF MET ANSJOVIS APERITIVO Snijd het stronkje van de witlof. Haal de blaadjes van elkaar. Leg op elk blaadje een ansjovis en garneer het met een stukje bieslook order viagra online usa. Voorbereidingstijd: 15 minuten Voor ? personen   Witlofstronkjes Blikje of glazen potje ansjovis Bieslook    

CAPRESE OP EEN STOKJE

CAPRESE OP EEN STOKJE

CAPRESE OP EEN STOKJE APERITIVO     Rijg het appeltje (of olijf) op een prikker, vervolgens het tomaatje, blaadje basilicum en mozzarella about his. Vervolgens druppel je er pesto langs. Voorbereidingstijd: 15 minuten Voor 20 personen   Pot appelkappertjes (grote kappertjes met steeltje) Mozzarella bolletjes of Mozzarella bollen in stukjes gesneden Snoep of sherry tomaatjes…

CANAPEETJE VAN GORGONZOLA EN VIJGEN

CANAPEETJE VAN GORGONZOLA EN VIJGEN

  CANAPEETJE VAN GORGONZOLA EN IN BALSAMICO GEPOCHEERDE VIJGEN APERITIVO Snijd de baguette in dunne plakjes en rooster ze onder de grill. Prak met een vork de gorgonzola, de mascarpone en de peterselie met een royale hoeveelheid peper uit de molen tot een homogeenmengsel. Zet het smeersel weg. Snijd de vijgen in vieren. Breng de…

PAPPARDELLE IN WALNOTENSAUS

PAPPARDELLE IN WALNOTENSAUS PAPPERDELLE ALLE NOCI Smelt de boter in een koekenpan. Bak de walnoten en peperkorrels een paar minuten al roerend op laag vuur. Haal de pan van het vuur en roer er de peterseliedoor. Kook de pasta in veel kokend water met zout in 2-3 minuten beetgaar. Laat ze uitlekken, doe ze in…