CANAPEETJE VAN GORGONZOLA EN VIJGEN

CANAPEETJE VAN GORGONZOLA EN VIJGEN

 

CANAPEETJE VAN GORGONZOLA EN IN BALSAMICO GEPOCHEERDE VIJGEN APERITIVO
Snijd de baguette in dunne plakjes en rooster ze onder de grill. Prak met een vork de gorgonzola, de mascarpone en de peterselie met een royale hoeveelheid peper uit de molen tot een homogeenmengsel. Zet het smeersel weg. Snijd de vijgen in vieren. Breng de azijn met de boter en de suiker ineen pan aan de kook en laat het mengsel 5 minuten zachtjes koken buy viagra in usa. Leg de stukjes vijg erin en laat 2 minuten zachtjes koken. Laat de vijgen uitlekken. Garneer elk stukje brood met de gorgonzolacrème, leg er twee stukjes vijg op en eindig met 2 druppeltjes van de balsamicoazijnsiroop waarin de vijgen zijn gekookt. Voorbereidingstijd: ? minuten

Voor 6 personen

 

Baguette

150 g gorgonzola

150 g mascarpone

1,5 eetlepel peterselie, fijngehakt

Zwarte peper uit de molen

6 gedroogde vijgen

1,5 dl balsamicoazijn

1,5 eetlepel boter

3 eetlepels fijne suiker

 

 

Leave a reply