ROOD PASTADEEG

ROOD PASTADEEG PASTA ROSSA
Voeg een mespunt zout toe bij de bloem, maak er een bergje van met een kuiltje in het midden en doe er de eieren in. Werk er met uw vingertoppen of vork, beetje bij beetje bloem door en kneed dan ongeveer 10 minuten generic viagra in usa. Voeg wat bloem toe als het deeg te nat/zacht is. Als het bloem op is en iets wat nattig aanvoelt is het prima, is het te droog, een extra ei los kloppen en deels toevoegen;  Maak er een bal van en laat het rusten. Rol het deeg op een licht met bloem bestoven aanrecht uit of maak met de pastamachine een tamelijk dun vel. Dit deeg is bruikbaar voor lasagne, tagliatelle en ravioli met een vulling van spinazie en ricotta. Geschikte sauzen zijnde klassiekers met vlees, gesmolten boter en kaas.

 

 

 

Voorbereidingstijd: 30 minuten

Plus 15-20 minuten rusten

Voor 4 personen

 

150 g bloem (hardetarwe griesmeel) en 50 g bloem (farina di grano tenero) voor raviloli en tortelinni

Plus iets extra voor het aanrecht

1 ei, losgeklopt

1 dl bietensap

zout

Leave a reply