Foto’s

Recepten

polenta frietjes

Polenta frietjes Voor 2 pers. Of 4 pers. Als snack 1.      Bekleed een plat bakje met huishoudfolie (hier gaat straks de polenta in om af te koelen). 2.      Voeg de polenta en de rozemarijn met wat zout toe aan het warme water in een pan. 3.      Roer dit goed door en zodra dit goed indikt…

tomaten saus met tonijn

Tomaten tonijn saus Ingrediënten 4 pers. 1.      Snijd de knoflook in kleine stukjes en bak in een sauspan met een beetje olijfolie. En zet een pan water op voor de pasta. 2.      Zet de oven op grill stand op 250 graden. 3.      Voeg de spinazie toe aan de knoflook en laat slinken. 4.      Kook de…

Courgette pesto

Courgette pesto Benodigdheden 4 personen   1.      Was de courgette grondig en snijd de boven- en onderkant af. Snijd over de lengte in 4 plekken en verwijder de zaadlijst. 2.      Snijd de courgette vervolgens in blokjes zo klein mogelijk. Snijd ook de knoflook klein of pers deze. 3.      Doe de courgette, de knoflook en de…

RAUWE WITLOF MET ANSJOVIS

RAUWE WITLOF MET ANSJOVIS

WITLOF MET ANSJOVIS APERITIVO Snijd het stronkje van de witlof. Haal de blaadjes van elkaar. Leg op elk blaadje een ansjovis en garneer het met een stukje bieslook. Voorbereidingstijd: 15 minuten Voor ? personen   Witlofstronkjes Blikje of glazen potje ansjovis Bieslook