Over ons

Door onze liefde voor Italië én de Italiaanse keuken is Pasta con Sugo ontstaan. Wij verkopen overh”eerlijke” pasta met zelfgemaakte sauzen op markten en evenementen in een bakje “to go”, Hiervoor maken wij gebruik van zoveel mogelijk biologische en duurzame ingrediënten. Wij houden rekening met het milieu, daarom zijn al onze verpakkingsmaterialen 100% biologisch afbreekbaar. 

 

 

Recepten

Risotto all’arrabiata

  Risotto all’arrabiata Voor 4 pers.   1.      Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hier de ui en de rode peper in. 2.      Voeg de rijst toe en bak even mee, zo wordt de rijst sneller gaar. Zodra de rijst een beetje glazig oogt schenk je de witte wijn erbij en laat…

polenta frietjes

Polenta frietjes Voor 2 pers. Of 4 pers. Als snack 1.      Bekleed een plat bakje met huishoudfolie (hier gaat straks de polenta in om af te koelen). 2.      Voeg de polenta en de rozemarijn met wat zout toe aan het warme water in een pan. 3.      Roer dit goed door en zodra dit goed indikt…

tomaten saus met tonijn

Tomaten tonijn saus Ingrediënten 4 pers. 1.      Snijd de knoflook in kleine stukjes en bak in een sauspan met een beetje olijfolie. En zet een pan water op voor de pasta. 2.      Zet de oven op grill stand op 250 graden. 3.      Voeg de spinazie toe aan de knoflook en laat slinken. 4.      Kook de…

Courgette pesto

Courgette pesto Benodigdheden 4 personen   1.      Was de courgette grondig en snijd de boven- en onderkant af. Snijd over de lengte in 4 plekken en verwijder de zaadlijst. 2.      Snijd de courgette vervolgens in blokjes zo klein mogelijk. Snijd ook de knoflook klein of pers deze. 3.      Doe de courgette, de knoflook en de…