tomaten saus met tonijn

Tomaten tonijn saus Ingrediënten 4 pers.
1.      Snijd de knoflook in kleine stukjes en bak in een sauspan met een beetje olijfolie. En zet een pan water op voor de pasta.

2.      Zet de oven op grill stand op 250 graden.

3.      Voeg de spinazie toe aan de knoflook en laat slinken.

4.      Kook de pasta volgens de verpakking.

5.      Voeg de tomatensaus en de tonijn toe aan de spinazie en laat even koken. Voeg vervolgens de Crème fraîche toe en meng goed.

6.      Voeg de kruiden toe aan de saus naar smaak.

7.      Meng de pasta en de saus in een oven schaal en scheur de mozzarella eroverheen, leg ook de ansjovis of de sardientjes op de mozzarella en zet onder de gril voor 5-10 min of tot de mozzarella bruin begint te worden.

–        Tomatensaus (pikant als je geen chili vlokken hebt)

–        Crème fraîche

–        1 blik tonijn op olijfolie (voor grote eters 2 blikken)

–        Italiaanse kruiden + chili vlokken als je van pittig houdt.

–        400 G penne

–        400 G Spinazie

–        knoflook

–        Mozzarella

–        Ansjovis of sardientjes

 

Je kan deze pasta zo pittig en kruidig maken al je zelf wilt!

Buon apetito!

Leave a reply